Pages

Monday, May 24, 2010

TAG DARI MAS LAGI

masuk blog MASZ jalan2 tengok entry dia kena tag(hahah padan muka dia )pastu pura2 tak nampak ada nama aku kena TAG sambil tutup mata pakai tangan kiri tangan kanan mencari2 nak klik simbol pangkah ehheh(jahat) tapi tak baik  tau kalau pura2 x nampak sooo aku ngan buat2 jujur nya terus nampak eh eh MASZTAG aku la ada nama aku la kan(sambil jari gulung2 rambut ala2 gedik gitu)... wa ka ka...

(homaigodd bahse jawa la pulak)

Rules:
Use the first letter of your name to answer each of the following question. They have to be real.. Nothing made up! If the person before you had the first same initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for boy/girl name question.

It's harder than it's looks! Copy to your own note, erase my answer, enter yours, and tag the others.



What is your name? - E Z Y(nama ni mak saya kasi dari kecik ni bukan nama gila glamour saya hogehh)

A four letter word - E M A K

A boy's name? - E I L H A M  A D R I E L (saya ingat saya dapat baby boy dulu dah excited gila nak  letak name ni plssss jaga curi nama ni da next nati  insyallah)

A girl's name? - E L Y S H A  M A I S A RA (oh si gedik ku )

An occupation - E N G I N E E R(hancur leburr)

A color - E M A S(gold la kiranya tu,susah wooo kaler huruf e)

Something you'll wear? - E A R R I N G S(baru beli desinge vintage i like)

A food -E(ada sapa leh bagi tau ????otak ku dah tersekat lak)

Something found in the bathroom - E L I P S T I C K(macam2 ada kat bilik mandi )

A place - E U R O P E(kebanyakan top ten beutiful place ada kat sane best kan)

A reason for being late -eh mana ada lewat sangat ni ok la ni ngam2 sejam jer yer la kan nak cari parking lagi ...mencanak canak org datang tempat ni full parking tau,saya jalan  lenggang2 mak minah bagai pastu pickup fon dengar u potpet bila nak sampai bila nak sampai, benti 10 minit eh tu semua masa2 yg terbuang termasuk dalam lewat 1 jam tu pastu bla bla bla bla(x mo ngaku lewat gak ada yang kena lempang nati :P)

Something you'd shout? -EEEEEELLLLLYYYYSHHHAAA jangan usik ibu punya bla bla bla

A movie title -E  N O U G H(suka j lo)

Something you drink - E P A L

A musical group -E S T R A N G E D

An animal - E L E P H A N T(besar punya)

A street name -kat sec 18 shah alam nama jalan nama buah kan ada tak nama jalan epal hehhe???(otak ku tersekat lagi ngehh)

A type of car -E S T I M A white colour wahhh demand

The title of the song -E V E R T H I N G I D O-by bryan adams(pehhh layan)

da abis da ke?syukur syukur aku tengah nangis sedu2 ni huruf  E sangat sukar :P bermakna susah nak jumpa kawan yang sebaik aku dan name huruf e muhahha(wah tibe2 cam tu plak)

aku TAG ayu ,kam dan ezah menjawab la korang...
Photobucket

4 comments:

  1. sajek tag aku kan..ko memg

    ReplyDelete
  2. eh bukan saje2 la aku tak sengaja :P

    ReplyDelete
  3. pndai ko putar belit tag E ni heh..haha

    ReplyDelete
  4. pening siot jawab tag ni ligat jer otak aku kena kerja keras selalu kerja ala2 lembab gitu :P

    ReplyDelete