Pages

Tuesday, May 25, 2010

NASI AYAM PENYEK MENYEK

siapa penah makan kat ani sup utara....sup dia setap wooooo mawelesssss....ok ni ada satu menu baru dia(ermmmbaru ker atau aku yang baru tau hee)

menunya adalah NASI AYAM PENYEK MENYEK!!!


b4 ni dah penah rase sekali tapi pastu nak makan berkali-kali plak :)..semalam macam teringgin lak nak buka pose makan ayam penyek ni....ok jadi mangsa adalah mychenta harusssss bawak pegi sane tapi dia memang rela hati pon bawak.....

ni ani sup kat sec9 shah alam....banyak gila ani sup kat shah alam ni besepah2 tumbuh macam cendawan ngeh tak tau mana mau pilih....tapi paling best still meletop kat TTDi sinun paling aku suka...dua2 orang ni suka selit2 kat pict yang aku snap tau....

 pict agak beserabut,sebab pas dah makan sikit eh eh lupa la nak snap pict nasi ayam penyek ni...eh eh nak kena snap ni kalau tak macam mana nak jajer kat blog nati (sambil gaul2 beg cari henset sanguppp wooo stop makan semata-mata nak snap nak kasi u oulss tengok)


budak gedikss tu sekarang non-stop nak tah teh tah teh jer 24/7 ha hambik....pastu suh orang pegang...paling rajin melayan adalah abahnya see see....kalau ngan aku ooooo nak tah teh yerk mari pegang dinding pastu elysha jalan arggg sendiri baru la cepat pandai(wah gitu seorang ibu yg tegas merangkap malas)eh bukan la aku nak suh dia berdikari sendiri eceh eceh.....
pastu singgah TESCO sekejap...cari barang2 pelbagai jenis kecik besar semu adooo....budak ni sebok nak naik kete nenoneno tak begerak tu hurmm tak mencabar jer aku tgk.....

Photobucket

5 comments:

  1. wah kemain ko..sedap ke ayam penyek tuh weh..nk try makan kat anis sup tu lah

    ReplyDelete
  2. sedap wooo sup dia pon sedap sangat
    bubur tok baby pon ada....
    try la makan kompem nak makan lagi...
    kalau tak sedap duit anda akan di kembali kan dengan kadar segera heeeeee

    ReplyDelete
  3. Alamak.. lapo la plak... malasnyerrr nak turun opis g bli makanan... just nk share, da try Ani kat Ampang, xsedap kat ctu.. sup cam air kosong buh garam jerkk... eh, terkondem bisnes org plak...

    ReplyDelete
  4. HAHAH YE LA KOO..NTI AKU AJAK DARLINK E PEGI SANE..HAHAHA

    ReplyDelete
  5. dayu yer ker???ooo kat sane tak best kot try makan kat shah alam cam ok jer heheheh

    ieza:ya ajak darlink e dengan kadar segera.....

    ReplyDelete