Pages

Friday, May 21, 2010

THE FIRST YEAR

Enjoy the pictures of Elysha maisara,from the moment she was born till today when she turns 1 year old!

Babies grow so fast...

Inside my  tummy

we could see the amazement on his face


NewbornHye world, how do i look on my 1st pict snap


1 month

2 months


3 months


4 months

5 months

6 months

 
7 months

8 months


9 months


 10 months


11 months
 
12 months
I still can't believe my baby is turning 1!

Photobucket

4 comments:

  1. hepi bufday in advance elysha dear...muah² ♥♥♥

    ReplyDelete
  2. hye kak...

    wau...umpama magis melihat satu persatu gambar dari preggy hingga 1 tahun...

    happy birthday!!!

    sangat cute...

    ReplyDelete
  3. hepi besdei elysha..semoga panjang umur dan menjadik anak yg baik..

    *errr...ezy, aku pasan laa kan..elysh ni serius jer...dh bsr nnt mst tegas orgnye...or pendiam, or pemalu...ehehe

    ReplyDelete
  4. mamaauni:temer kasih jua :)


    nad:terima kasih nad,tulakan kejap jer rasa cam magik jer kejap dah 1 year
    masz:eh tol la masz dia tak ikut perangai aku yg ala2 gedik ni pon tau....if meet org semua macam ckp eh diam jer elysha kan,senyumla senyumla haremmm weh dia nak senyum
    weh asal ank ko takmo senyum suh la dia senyum hahahah(akhirnya musti korang frust tgk muka tak bersalah dia tu)huhu pastu abisss sopan lak tuuu(tp tu mmg ikut aku tipu2)

    ReplyDelete