Pages

Wednesday, May 26, 2010

CUIT SIKIT HATI KORANG

suasana pagi ni macam berada ala2 kat LONDON saje...mood pon agak gigil-gigil...sangat sejuk hogehh hujan turun membasahi bumi.tadi pagi2 ingat nak update tapi jarijemari dah bekukan nak wat macam mane huhu now dah cair sket bleh la aku update(sila tak percaya)


sekarang  ni kan nama2 budak2 dah macam2 yang ibubapa beri urmm ni macam perli makbapak zaman sekarang yerrksss hogehhh layansssssss

Photobucket

1 comment:

  1. hehe...betul juga tu...

    nama puny ala panjang...tp panggilan..pedek jer.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    WORD VERIFICATION

    ReplyDelete