Pages

Monday, April 19, 2010

PERGI LA NEK

salam....arwah nenek telah selamat di kebumikan jumaat lepas,merasala jugak pengalaman pertama memandikan jenazah arwah..aku rapat dengan arwah nenek maklumla cucu sulung..kalau dulu masa kecik kalau nenek sakit masuk hospital ponnn aku dah nangis2 ngade2 heee takut nenek tinggalkan aku hurmmm sekarang ni aku bukan nangis2 ngade2 lagi aku nangis sedihh sangat sedih,sedih sangat doakan tuk nenek aku yer kawan2..alfatihah



P/S:mood nak update blog sangat la sayup2 bukan aper maxis broadband aku ni linemacam bodoh piangg.. tggu masa jer aku nak campakkk dia kat dalam lombong takpon aku nak naik atas klcc campak kan dia dari atas dan jatuh dengan kejammmm
Photobucket

No comments:

Post a Comment