Pages

Thursday, April 15, 2010

MATAKU MATAKU

Halooo..halooo..hogehh hari ni aku nak jajer cerita pasal aku..dah lama tak cerita kan…asik cerita sal baby sajoo...cerita pasal mataku mataku jua ..uikss apakah itu..haha aku nak cerita pasal new lens yang aku beli kat blog member aku…wahh sangat kagum sebab lens itu sangat chantek dah lama cari warna macam ala2 barbie grey2 gelap gitu slalu kalau warna macam ala2 grey ni aku rase macam minah bangla la pulak kalau pakai heee…hurmm aku ni rabun2 kucing so setiap kali beli lens haruss la yang ader power bagai supaya boleh jadi macam power puff girl(tibe2)…dan aku adalah orang yang sangat maluuu nak pakai kacamata di khalayak ramai(poyoo2)....kalau aku tak pakai lens makaiii sepatah harem tak Nampak….kacamata aku hanyalah barang perhiasan di rumah :P….biasanya aku guna freskon or apa2 jenama yang ada kat kedai la kan…harga pon boleee la wat stok nak kasi poket gua koyak tiap2 bulan..memangla cakap tahan 3 bulan la bagai kalau aku pakai tiga hari dah terkoyak apa ceritaaa balance lagi 57 hari macam mana???…so bila nak pakai lens jer terpaksa bertukar menjadi sopan santun dah lemah germalai huhu koseerr mak…ok ok aku Cuma nak cerita kat sini lens yang aku beli ni murahh sangat muhahah(gelak puass sebab murah mak kan  suka harga2 yang jimat2 ni tak membazir gitu dan setakat ni pakai selesa sangat)berbaloi-baloi…heee ni blog member aku ni  kedaionline-emylia ok bleh tgk kat sana erk…..eh eh tgk dulu pict bawah ni haruss jajer pict aku ni


auwww




menciiii pakai kacamata :P


Photobucket

6 comments:

  1. kita pun pakai lens gak...hehe..rabun ni susah gak kan?tp lense tu cantik....nmpk mata lg besar...

    ReplyDelete
  2. hafiz:temer kasi :P

    mummyar:aah susah kan....iskiskisk kelam jer dunia ni kan :)))

    ReplyDelete
  3. hmm...muke familiar la....macam penah nampak...hmm..

    ReplyDelete
  4. wah kelabu mata u noks...hehehe

    ReplyDelete
  5. mamaauni:yerrr sangat kelabu nokss :P

    cikmemy:uiksss kat mane la tuh kan cikmemy penah nampak saya,ramaila penah cakap macam tu...:)))

    ReplyDelete