Pages

Thursday, April 22, 2010

LIST SERABUT

*nak beli makeup
*nak beli makeup
*nak beli lipstik warna merah mak ngah huhu cam cantik jer tengok elyana pakai dalam drama Katrina Kamilia kt astro tu
*nak beli kat mane erk(TGH fikir)
*mychenta ajak g summit usj nak cari baju keje ohhh god kat summit kemeja2 n t shirt 4 man, murah n sangat chantek g la sane nati beli tok u oulss nyer hubby ngehhh
*nak beli toys tok elyshh bulan ni tak beli baju stop jap(tapi sempat gak rembat baju coz kat opis aku ni ade plak org jual baju baby adoiiiyai)
*hurmmm apa lagi erk ohhh ingat dah emmm  nak cari jersi BRAZIL  la tok baby ader tak??????? ITALY tok abah n PORTUGAL untuk hakuuuu...

EH nah nah ambik senarai group ....




*KUMPULAN: [11 Jun - 25 Jun]

GROUP A - AFRIKA SELATAN, MEXICO, URUGUAY, PERANCIS
GROUP B - ARGENTINA, NIGERIA, KOREA SELATAN, GREECE
GROUP C - ENGLAND, AMERIKA SYARIKAT, ALGERIA, SLOVENIA
GROUP D - JERMAN, AUSTRALIA, SERBIA, GHANA
GROUP E - BELANDA, DENMARK, JEPUN, CAMEROON
GROUP F - ITALI, PARAGUAY, NEW ZEALAND, SLOVAKIA
GROUP G - BRAZIL, KOREA UTARA, IVORY COAST, PORTUGAL
GROUP H - SEPANYOL, SWITZERLAND, HONDURAS, CHILE


*PUSINGAN KEDUA: [26 Jun - 29 Jun]

1A LWN 2B(49) 1C LWN 2D(50) 1D LWN 2C(51) 1B LWN 2A(52)
1E LWN 2F(53) 1G LWN 2H(54) 1F LWN 2E(55) 1H LWN 2G(56)


*SUKU AKHIR: [2 Julai - 3 Julai]

53 LWN 54(57) 49 LWN 50(58)
52 LWN 51(59) 55 LWN 56(60)


*SEPARUH AKHIR: [6 Julai - 7 Julai]

58 LWN 57(61)
59 LWN 60(62)


*TEMPAT KETIGA: [10 Julai]

KALAH 61 LWN KALAH 62


*AKHIR: [11 Julai]

PEMENANG 61 LWN PEMENANG 62


P/S:motippp list sangat serabut muhahahh tibe2 kasi list group Piala Dunia plak lalalala

Photobucket

1 comment:

  1. gilos bola la ko ne makcik..aku pon nk beli baju kije gak...hehehe...

    ReplyDelete