Pages

Tuesday, April 27, 2010

IBU NI SANGAT GEDIK

homaigodd ari ni sangat la bz...tapi gigih gak la aku tergedik2 nak hupdate blog...ni cerita aktiviti semalam dan semalam nyer(kemarin sudah)ari tu aku cakap aku nak beli make up kan kan untuk aku kan ok bila dah tulis list bagai kompem akan kelautttt la aku ni, lain nak beli lain yang aku beli(dushh2 kat pipi yg gebu ni).dengan bangga nya aku tak beli makeup aku pon bole plak aku minat ngan makeup elysha adoiyaaa lambat lagi  dia nak besar aku dah nak beli tapi aku beli gak(gilosss)
kalau jadi sambut bufday elysha bole la guna masa tu heeee
beli ni sebab dia suka joget hurmm....

swimming suit tok elysha ngehhh auwww so seXy i loikeeee pink black

untuk aku hanya la ini krim untuk kuwussss bluekk
makaiii bajet dah lari sbb beli ini.....makeup untuk aku bulan depan jer la nampak gayanya

play timeeeeee

ok cukup dah selambak dah pict kamu.......

muhahahh harusss ader pict aku ogehhh walaupon rambut aku cam sakai masatu :P

P/S:nasib elysha la sebab dapat ibu yang gediksss ala korang pon gedik jugak kan kan
Photobucket

10 comments:

  1. comelnya swimming suit dia :)

    ReplyDelete
  2. heeee tula look so cute tu i beli tu ibu dia yang terlebih2 ni heee...

    ReplyDelete
  3. WAH COMELNYER SWIMMING SUIT ITUH..SGT SEKSIS K...AKU PON GEDIKS JUGAK..KITER KAN IBU2 GEDIKX..MUAHAHAA..AKU DAH PENAH TRY KRIM TU DULU CAM XDE MAKNE JEK..HAHAHA

    ReplyDelete
  4. hahah ya sangat gedik kan....alaaa tol ker tak berkesannn cittttt nyampah arggg macam mane la nak kurus ni adoiiiyaaa

    ReplyDelete
  5. hahaha..xkesan kat aku kot..weh jom mkn rxlite...

    ReplyDelete
  6. rxlite tu hape????best ker arga???

    ReplyDelete
  7. hahaha..rege mahal cket arr...aku bru jek start makan..so far ok arr..tp kene kontrol cket arr mkn..1 kotak rm 138, ade 30 sachet utk 15 ari jek..so utk sebulan kene mkn 2 kotak lu...

    ReplyDelete
  8. owhhh yer kerrr 1 bln bersamaan dgn 2 rat lebih la.....aku baru jer continue makan balik herbalife ni baru berabiss duit cittt mau kurus nye pasal la ni huuu...sbbb tu sampingan cari ubat sapu...ko makan rxlite ok tak?ade perubahan?

    ReplyDelete
  9. ooo..ok lebey kurang ar mende nyer...g sauna jom..hehhee...aku abru mkn seminggu, tp x disiplin lg..hahaha

    ReplyDelete
  10. jommmmmm itu aku nak.....tp kan kalau g slimming world or bagai adusss aku tak suka la sbbb dah terkena dia suka tambah2 harga la bkn sehinggit dua beratus ratus bagai...ni asik cal aku jer suh datang aku ader lg 5 sesi huuuu...tp kan ezah aku ade tgk org jual sauna rm390 stok bleh buat sendiri kat umah.....aku nak beli tu nati...

    ReplyDelete