Pages

Friday, April 23, 2010

1 BULAN SEBELUM 12 BULAN

Anak ibu dah semakin membesar semalam genap elysha 11 bulan.....semoga elysha menjadi anak yang soleha ....semua ibu2 doa kan untuk anak2 dia macam tu kan....terima kasih terima kasih  kerana semua ini sangat bermakna :)

ini tok elyshh tok hadiah 1mount b4 1 year ok...adiah acah2 be4 yg betol2 punya(wahhh bole plak macam tu)...look sooo cute aku minat warna gold tu ...sbb tu ibu buat n beli tok elyshh :)

wahhh ibu pon buat gak lalala tak tau la bila nak pakai tuh juz buat kenangan jerrrr :))))))


P/S:terima kasih cinta(Eddie Anwar)

Photobucket

5 comments:

  1. wah ..cute2..ko wat kat mane ha..mau jugak..gilos aku ne kan...

    ReplyDelete
  2. muhaha....wat kt SACC s.alam hehhehe

    ReplyDelete
  3. ceh buat tadi la tuh..siot jek..

    ReplyDelete
  4. aah la hehhe....gigih aku snap kat opis ni heeee

    ReplyDelete