Pages

Thursday, March 04, 2010

M A N U S I A M A N U S IA

Kadang2 aku terfikir kenape lah aku boleh terlibat dengan jabatan kerajaan...pehh bole plak nk dekat five years stay kat tempat yang sangat tak boleh bla ni sangat terseksa hogehh, really2 suck kebanyakkan orang nyer(tak semua loh)tambah2 ia akan menjadi parah bile ader golongan2 batak yang baru nak join dalam kepompongan ini..tapi tuh la bile kamu dan kamu masuk kat dalam golongan golongan orang yang berkerja dalam kepompong sebergini....pemikiran semua sangat sempit terutama makcik2,suke sebuk2 hal2 orang2 sekeliling...u should be know ogehh makcik why haku di tempatkan di sini(tapi kadang2 tak makcik2 pon same jer perangai)tapi tuh la dah kate namanyer manusi tak lengkap lah kalo tak der orang2 sebegini...walopon mereka sangat kejiiiii(bagi aku dah keji keji jerrr terus),tak boleh tengok orang senang sikit mula la ader jer yang tak kena kat mata ko,belum lagi orang atasan yang baru2 pehhh takpe la mungkin kat dunia ko kat atas ko di banggakan yer aku perlu hormat ko(perlu ker baik aku hormat makpak aku mertua aku n suami aku lagi baguss)...hiduppp la puas2 dengan ko punya jawatan yang di agung2kan tuh tak kemane pon ko mati pon nati kene gak tanam(sangat biadap kan haku)
hurmmm oneday i relly hope bole kuar dari kepompongan ini....try buat bussines if dah stabil bleh la haku kuar dari kepompongan ini,tak perlula aku sampai ketuaa kat sini sangat tak berbaloi,....Anyway enough about that,
All I know is, I want to be happy wiff my life......dah penat nak memikirkan2 hal2 kemanusian yang tak beperikemanusia yang ader kat opisss haku ni.....


p/s:aku hanyalah manusia biaser kadang2 aku jugak perlu meluahkan sesuatu tok org yang membuat aku BENCI sampai tahap dewa ni....pade yang terase BAgusss ko teraserr....(jahat tak haku)yesss aku memang jahat..


Photobucket

No comments:

Post a Comment