Pages

Wednesday, March 17, 2010

CUTE SANGAT

OMG....i loikeee sangat teruja bila tengok sandal shoes  semua bagai la untuk baby2 girl ni..desinge sekarang ni semua abis meletop sangat la chomel kebanyakkan nya desinge shoes semua dah macam ala2 gadis2 gitu,is so much fun than shopping for my  baby stuff,meroyan mak nokss....

P/S:my elysha malam tadi baru jatuh dari tea table @ myhome,dia suka panjat sana sini sekarang ni kan dah dapat bola sebiji kat kepala,wah hidup MU(tibe-tibe)
Photobucket

No comments:

Post a Comment