Pages

Friday, March 12, 2010

B L A N K!!!

sigh..

so tired..im so.so tired..!

Uurrrrggghhh!!I hate this feelings....rase mau g shopping tok kasi jiwa ni melonjak kegembiran but hurmm keadaan tak megizinkan lagi sekarang ni tunggu duit jatuh dari langit hee(wahh)...sebut pasal shopping aku macam nak beli  crocs nyer shoes yang laters ni macam manarik jer...huhu maybe sebab ader ribbon,wahh bile pakai harus nampak lebih cute....

kalau tak dulu  minat yang ni tp lebih suka yang di atas kot.....sebab ade ribbon(pencinta ribbon ngehh)


P/S:padahal tempat letak kasut udah tak mampu menanggung beban,dah melimpah  ruahh...huhu tapi nak jugak CROCS tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...


Photobucket

6 comments:

  1. cantiks kan...aku pon mau jugak...

    ReplyDelete
  2. mari2 kita beli...chomell kan desinge tuh..

    ReplyDelete
  3. tu lah..tgu gaji lor....baper price?

    ReplyDelete
  4. itu laa....rm169....wane ala2 gold macam lawa...tp bile tgk life...wane black purpel tuh plak smart....tak pasti loh mau ambik wane per heee

    ReplyDelete
  5. hhehehe..ko tgk kat ner?cam suker lak gold tuh..adusss..abes duitku..

    ReplyDelete
  6. tgk kat crocs jusco bukit tinggi ari tuh peh sgt teruja(harge bleh tahan huhuhu).....desinge lily...

    ReplyDelete