Pages

Monday, March 01, 2010

B I K I N G U A P A N A S S S

PANASSSSS bkn cuaca jew panas ni jiwa raga aku pon panass ni,bolee plak pict2 yg haku snap dr jumaat lepas di ulangi jumaat hogehh,sampai kew semlm tak der dlm hf haku,bkn sbb haku delete no no no,sanggup kew aku nak delete setelah gigih tegedik2 setelah pose maut haku kasi...citttt mane ilang semua pict tuhhhhhhh maneeee sapeee sapeeee yg kasi viruss gune bluetooth smlm haaa kat hf haku gilosss kijammm bodosss menci2, b4 bluetooh tuh sampai aku dah tgk blk semua pict tuh wahhh chantik wahhh kagummm wahh wahhh tak sabar nak letak kt blogg pass virus bluetooh tu sampai aku cancel nak approve tak bleh so aku off la fonnn....bile onn blk wahhhhhhhhh wahhhhh ko sape yg rembat pict haku ni...wahh perittt sungguh jiwe inih...tah la haku pon kurang upaya tok memahami adakah sbb bluetooth ituh atau d sbbkan hanfon haku yg dah bingaiiiiii nak mintak di sumpah....jgn sampai aku sumpah hf haku...
dari beginii..........ia menjadi seperti
inii (wah tak hagak2 nak sumpah)heee



sal haku sgt panass lg ni  peh sgt panas ni...panasss panass(patot arggg panas lommm mandi lagi muahahhaah)haku cuti ri ni terase mcm ratuu elizabeth(perlu ke) lak kat umah ni sgt besenang lenang kat umah tk perlu gigih membuat keje2 di opiss heeee.....tapi jap lg aku akn betukar menjadi bibik lak....ting ting kene basuh baju,lipat baju,mop lantai,basuh bilik air,sidai baju,masak,uwaaaa uwaaaa......(maklumlah udah 3 hari umah ini d tinggal kan ia telah menjadi seperti rumah puake ngeri2 oulsss kalo tgk umah haku ni)ni aku tgh cube cr feel ni mengumpul segala tenaga......ngeeeee tata....

p/s:aty ku tetap panas lg d sbbkn pict hilang so mood ari ni aty gua panas macam matahari.....

Photobucket

No comments:

Post a Comment