Pages

Tuesday, March 23, 2010

AWARD

AWARD FOR ALL TAKE IT GUYS FOR OUR FRIENDSHIP



Thanks to KNIEDAZ for this lovely award. But before i accepted this award, i should do a few things as below:

1. Thank & link the person that gave you the award. - DONE.

2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic. - DONE.
aku rasa sume kengkawan blog aku fantastic! makanya award ni aku kasi pada SEMUA yg baca entry aku ni. Pada sesapa yg belom dpt lagi, kowang amik ye..ikhlas dari aku ni
3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award. - DONE.
sapa baca, dia dapat
4. State 7 things about yourself.

7 things about me...mmm..apa ek?
1. Saya mempunyai seorang anak gadis yang chomel macam saya muhaha n da next hope boy yang mungkin juga chomel  seperti saya(perasan lebeh loh)
2. Giloss meroyan kat any stuff yang warna pink n white
3. Love books a lot! tapi sejak akhir2 ni perasaan nak membaca tuh dah pudar  plak adalah dalam 3 buku lagi tak berusik ish ish
4.Really love shopping sampai lebam
5. Can cook but very da pemalas (tiru kniedaz hee kita serupa)
6.Aku lahir 11 oktober 1984 n 12 oktober 1984 mana2 yang baru kenal aku mesti wish tarikh 12 oktober yang dah lama kenal aku plak wish kat aku masa tarikh 11 oktober...kenapa?panjang ceritanyaa....tp tak penah plak org yang sama nak bagi present sekali gussss kat dua2 hari tuh musti kasi satu jer....hope taun ni dapat la dua satu blackberry n satu perfume dior addict botol biru (wahhhh sangat besar angan2)
7.aku akan cakap sepatah haremmm saja kat orang yang baru kenal(ada yang cakap makcik sombong noksss eish tak sesuai) tapi kalo dah lame sepatah haremmm tak tinggal kot ayat2 ku becakap tanpa henti....

P/S:korang ambik tau award nieee


Photobucket

1 comment: