Pages

Thursday, March 18, 2010

3 CERITA PALING BEST

Penah layan cerita korea dan jepun tak????tak penah eee rugi woo,ni i mau story mory pasal 3 cerita yang telah memberi kesan yang amat dasat dalam kehidupan aku......yang 3 ni memang paling aku ingat lah...

BEAUTIFUL LIFE
ya ampun cerita buat aku gilosss nak buka saloon pegi saloon giloss tol2 kemaruk ni......aku suka watak takuya tuh dalam cerita ni sangat cool dan angkuh dia dengan motor srambeler(tol ker eja dia cam tuh)pehh sangat suka,becinta dengan awek chomel ,awek chomel tul cacat pakai kerusi roda,makbapak dan abang awek chomel tuh giloss babeng kelakar tak hengat dan jangan tak sangkat da endind story ni awek dia tuh meninggal hurmmm ceter ni aku penah ulang2 tengok sampai 5 kali...walaupun dah tau jalan cerita aku tetap tak nangiss.....ending dia sangat tragisss.....

FULL HOUSE
cerita ni aku tak follow masa memula tayang aku juz dapat CD bila ramai sangat cakap cerita ni best,then layan tengok ada 30 CD hogehh (pengsang mak nokss)....gigih aku ngan kawan2 aku sehari layan 2,3 CD....sampai kremmm leher memasing  kejang ngadap tv,siap kalo sorang nak gi toilet tak pasal2  kena pause CD tu dulu nak taknak gak kene tggu ...sampai CD rosak lah,pas tu reramai gi giant beli CD baru balik giant sambung tengok balik hahha indahnya kenangan dulu2(mase ni duk umah sewa kat shah alam dan aku pon baru seminggu dua start kerja)..cerita ni memang layan sangat...sebab aku suka tgk dressup gurl tuh heee(boleh)dan paling2 aku suka tengok rumah dia yang warna putih tu tersergam indah kat tepi pantai...hurmmm i loikee white.....


MAERO ATTACK
weeehhh cerita ni masa aku darjah2 lagi .....ingat tak siapa yang baya2 aku mesti korang ingat punya,cerita ni paling hOtt masa kita kecik2 dulu.,sapa x penah tengok memang korang tak hott la(wah tibe2)..kol 2.30-3.30ptg start,sanggup ko aku gi sekolah agama lambat kena marah ngan ustazah hari2  muhahha kadang2 ponteng teros lagi afdal wah sungguh kuat aura cerita ni....tengokla video tuh mesti korang ingat punya cerita bola tampar tu kan....aku siap join kelab bola tampar bagai lagi teruja dengan cerita  ni punya pasal....


P/S:bukan semua cerita kadang2 boleh memberi kesankan dalam hidup kita,susah nak cari cerita2 yang berkualiti kat malaysia ni,no komen la pasal industri filem kita ni if aku boleh komen pon (wah nak komen gak)aku suka dengan arwah yasmin ahmad punya cerita sangat sempoi tapi implak dia amat dalam tapi nak buat macam mana tuhan lebih sayangkan dia.....al-fatihah


Photobucket

2 comments:

  1. owhhh yer ker....i dulu layan la gak but now dah kurang sikit heee maklumlah dah jd ibu ni...

    ReplyDelete