Pages

Friday, February 12, 2010

S O P P I N G S A K A N K E R S O P P I N G M A C A M S A K A I

pehhh bapak banyakss aku membeli baju elysha bln ni...br nak msk lemari ko,dr ri tu teperok lg dlm beg plastik bebagai jenis, tak kuarkanlagi,hu baru mlm td nak mskkan dlm lemari sekali aku dgn tekezut beruk,wehh mimpi ker mimpi ni nape byk sgt aku beli baru elysha(pure tekezot lak,mungkin penyakit hilang kawalan telah menular dgn ganas ko)

adeh.......membazir amalan mulia eh silap amalan syaiton tp semua tuh ade yg serendah 3.90 jer argenyer murah tau(wah siap backup diri sendiri lg)
wah baju boy pon ade tau...elysha nak dpt adik ker huhu tak la ni present nak kasi org

tetibe tepandang lemari kasut lak..wah apakah ini semua...


semuanye untok sikecik ini walopon die tak tau pape lg lebih best tido

main sorok2,cari mane elysha....
sudah ade jiwe gegurl ko wahai elysha siap puting pon nak mach kan ngan baju




p/s:stok beli bj manyak sbb bln 3 ni byk org kawen(ermm alasan tak bleh bla sudah2 haku mmg suke sopping sakan bagai sakai boleeee)eh nak kasi alasan lg bole...ermmm ni semua rezeki elysha....:P


Photobucket

4 comments:

  1. banyaknye kasut + baju dia!! chumel2 plak tu..

    ReplyDelete
  2. anak first excited dieh lebehkan sis...:)) takpe tu tok adik2 dieh jugak nati...sis ur blog best lohh...

    ReplyDelete
  3. bestnyer..banyakknyer kasut elysha..nti turn auni plak beli kasut n kumpul kasut cam elysha..hehe..sakan ko soping eyh

    ReplyDelete
  4. elysha kan cepat memanjang hee so kasut tok 1 years dieh dh bleh pakai,taula kan kalo kasut 1 year punye sgt chantek giloss mak noks,yerr mari kite kumpul kasut besame2....tak pasan plak byk gilloss aku beli bj elysha bln ni,murah siot 3.90 jer sampai 4 lai aku rembat heee...

    ReplyDelete