Pages

Tuesday, February 23, 2010

S E D A P W O O


hola oulss juz mau kongsi2 information(ingat raye ngan kete  jer ker leh kongsi2)aku rase musti ader yg dah tau sal roti ni kan,sbb aku tgk kat kedai stok slalu ilek sajo....mane yg tak tau meh meh duk kat sini meh mak nak cete.....roti ni sgt sedap woooo terutamanyer yg perisa butterscotch tu pehhh sekali makan mau mau lg dan lg...tp aku pon sgt pelik gak coz roti ni susah bangat nak jumpe setakat u oulsss g kedai yg ala2 baru2 nak maju tu kim salam jew la...susah na nk dpt...n aku br dpt info roti ni juz kuar seminggu sekali jer perhantaran dieh ke kedai2 tertentu,wahhh sgt da boom ko roti pemintaan tinggi...n seminggu sekali gak perisa dieh d kuarkan...if mggu ni cokelat seminggu ni la kat semua tempat cokelatttt jew....if butterscotch seminggu ni la butterscotch jer(tul ker ni???)kpd sesape yg nak mencube roti ni try la cr kat kedai 99speed,7E or stesen2 minyak petronas cube la jugak cr kat kedai2 mamak kalo nasib baik jumpe la....mcm haku dulu sampai sebulan ko nak cr roti ni(lg sket nak meroyan kot).....mane tau nasib korang baek satu kedai dh jumpe roti ni(tp haku brani jamin krg mesti kene g 4 5 buah kedai mcm aku dulu muhahhaha gelak jahat)


p/s:cari dgn penuh kesabaran hogehhh semoge berjaya....lalala (sambil mkn roti butter scotch)

Photobucket

2 comments:

  1. memang susah nak dapat roti ni..n dgr citer kat sabah sarawak takde roti nih..mmg sedap tp susah nak jumpa huhu

    ReplyDelete
  2. owhh kt sabah sarawak tak der erk roti ni,kempunan la drg kan hee.....tp kerana roti sgt lazat kene la tabah n sabar mencari di setiap kedai..huhu

    ReplyDelete