Pages

Friday, February 05, 2010

O K S I G E N P L S S

wah ohhh wah ohhh.....sangat chantek rumah ini sepeti kapal bawak mainan pecah di lautan,sape yang empunya angkara ini..mane bdk kecik ni.....

hamboi hamboi ewahh kat sini gupenyer,wah wah wah nyaman sekali yer kamu perlu ker lappy tuh di godek2 sampai begitu setelah rumah begitu chantek sekali......mari2 tgkk aper yg berlaku

 
takdela sepah mane pun  tapi perlu kerrr mainan tuh bertempiaran di sana sini sinun...haruss kerr semua tempat ade mainan wahai elysha....sape nak kutip ni....ibu jugak.....dan perlu ker caldina hijau tuh park kat depan peti aiss adehhhh,tp ni ader lagi satu pict baekkk punya

abah die plak,wahai sayang ku kenape kamu menyangkut baju kemeja kat tas tangan saye yg chantek tuh...haruss kerr,kalo nak suh gosok pon jgn la sedemikian rupe adehh adehhh oksigen plzzzz sesak napasss hakuu
Photobucket

7 comments:

  1. hahahah..bese la tuh tukang kemas..bapak die pon ikut sekali..

    ReplyDelete
  2. hahah..biasa je tu.. Anak buah kita pun sama!! Sepahkan rumah dengan mainan dia..

    ReplyDelete
  3. ezah:bapak borek anak rintik,kalo ikut aku malas sket bekemas ni,ikut bapak nyer terlebeh sudah....

    zaza:tu la zaza,abis semua tempat der mainan dieh......cam best jer jd bdk2 ni sepahkan umah tak kene marah pon kan siap ader org kemaskan lg heee.....

    ReplyDelete
  4. hahaha...laki ko mmg cumil...aku ingt sahak je cmtu..

    ReplyDelete
  5. mas:hahhah chomell kew tuh bkn chomel tuh tergedik gedikk woooo

    ReplyDelete
  6. ahahaha..xtahan tgk kemeja abah dia tuh..baek punya sangkut!

    ReplyDelete
  7. tulakann...ngam ngam kat tali tuh....dah la somi i telah mengutuk dgn dasyat beg i tu....ehhh nape beg u aderr tali2 mcm uncang i tgkkkk...adehhh sgt rase tehine...huhu

    ReplyDelete