Pages

Thursday, February 18, 2010

M A J O K K N G A N M E L A K A

wah sangat lame ko cuti....sangat banyak tempat aku g...sangat banyak lak mau di cerita...krg sangat lame lak u oulss kene stay kat blog ni plak heee eceh...cuti ri tu g melaka bandar besejarah...peh sangat la ramai org..jalan jd sesak napas jd sesak gak la nak menunggu belom di kire dgn sesat mesat nyer lagi...dah la sesat pastu bile sampai tempat yg di tuju boleeee suke2 aty mak pak tok nenek nyang dieh jer TUTUP...sgt kijam tau..inpomm la awal kat haku huhu....
                       cube menguruskan muke di saat kebuhsanan tahap dewa ko gileee babeng jem
ni la tempat yg sgt kijam berejam ko nak cari jalan masuk ,bole lak dieh tutup so layan tgk bdk shuffel loh hahhah,(tapi tak henranhuhu mase kat kl dulu dh g lalalla muke penuh angkuh)
                         memule g sini...sgt tak mencabar tuh yg cari lg besar tuh sekali amik ko sesat
                             naik bot lagi laju la(driver sgt tensen ambik feel dulu menikmati kelajuan bot)
kite org kejap jer kat melaka aku kire2 ade la 6 jam kot....setengah jam kat luar kete  yg lebeh berjam2 jam tuh melawat dlm kete jer la ....g ni pon tak plan juz nak jenguk2 jer coz mase tuh dah dekat sgt ngan kg aku....so ptg2 ingat nak jalan la sekali jem bagai nak rak...my chenta ni sgt fobia kooo dgn jem(ngade2)...takm mo g melaka lg :P(majok ni).......sok nyer kite org balik kl...haha aku suke jem lagi luff sgt2 ngan jem dah feel in luff ni.....tengah2 jem area senawang tuh mcm bende la nak di gossip nampak kete plat K wahhhh nak balik kedah ni br senawang dh sangkut 2 jam kol berapelah minah ni sampai kedah,lum
lg yg drive sowang terjenguk2 ko nak tgk line kecemasan clear ker tak...tapi best gak ikut lane kecemasan bedesuppp ko lajuuu..(jgn ikut perangai kami)...bejam2 gak la menahan kelaparan...nak singgah perhentian seremban adoiii org macam ulat yuckkkk....skali ke s.alam la gamak nyer baru benti mkn ...mkn kat ANI SUP UTARA wowww sedappp wooooo...

                                                              bdk yg tangan gebu itu sgt lapoooo

p/s:haku tak banyak snap pict kat melaka(saye majokk ngan melaka bolee)

Photobucket

No comments:

Post a Comment