Pages

Friday, February 19, 2010

K A W E N K A W E N

manyak nyer org nk wat majlis kawen,manyak nyer kundangan(ni bahse jawe tau) manyaknye kad kawen...mane satu nak g niehh...kene banyak tempah baju ni(alasan2 nk membazirla tuh sgt keji tau)
 baju ni dh siap,bj ni nak kene pakai mase kawen sepupu haku(wahhh haruss ko pakai bj sepesen jer sedara mara bagai)baru meletopp...pas dah siap aku tgk bj ni mcm kosong jerr baju pon bj kurung jer(tak kosee ko haku nak pakai kebaya harap anda paham ngehh)pastu tgk tepasan lak kat facebook member opis aku ni wahhh dieh wat bisnes jait manik loh blink2 lg i loikeee bebeh,so dgn bepikiran tak sampe sesaat(sgt teruje) aku tross nak tempah....n nowww bj tuh dah siapppp suke sgttt chantek tau lihat seperti pict diatas lalalalala...if nak tgk or wat tempahan  kt member opis haku ni linknyer  YANTI'S

yang ni plak kain yg belum d jahit lagi maybe nak pakai mase weeding member baek  haku  ninnah n jeppa huhu ninah dah nak kawen sgt teruje gak nie,tibe2 tewingat zaman kecik molek dulu sgt sedeh plak cepat sgt mase berlalukan kan(tp dgr2 tema drg dh betukar ke kaler merah perluka aku mencari lagi kain or membeli sajooo bajuu merah mergelippp)

p/s:ade tak sape2 nak banje upah jahit baju haku...hahhaha sgt la burok perangai ini...

Photobucket

No comments:

Post a Comment