Pages

Wednesday, February 10, 2010

K E N A P E I B U S U K E S N A P P I C T S A Y A

kenape ibu saya suke sangat snap pict saya?

ibu cakap sbb saye cute hehe mane der cute saya biaser2 ajer,tp saya masih pelik kenape ibu suke sgt snap pict saye,semua  benda saya buat ibu suke snap pict saye ,kdg2 saye mcm rimas nak nangis tau sbb ibu sik pakse pakse senyum senyum ,saye malula nak senyum gg saye baru der 2 jew kalo saye senyum nati ibu gelakkan kuat2 plak tuh...ibu ibu...saya tau kenape ibu snap pict saye mungkin sbb ibu nak letak kat blog die kot...kenape ibu nak letak kat situ,mungkin nak bg u oulsss tgk kan kan.....mungkin kadang2 bile ibu takder idea ibu buat entry mcm ni kat blog dieh sungguh malas ibu ni,takpela kalo ibu malas nati saye jew la updatekan blog ibu yerrr u oulss suke tak??


p/s:luahan aty elysha....

Photobucket

No comments:

Post a Comment