Pages

Thursday, February 25, 2010

J A L A N 2 C A R I H A D I A H K A W E N

orang jalan2 cari makan.....d sebabkan banyak la sgt jemput kawen(padahal 3 jemputan jew tp tuh semua org yg dkt dgn haku n mychenta so hadiah musti kasi yg terbaekkk sket)sampai pening mau pk nak kasi hadiah aper....kalo aku kasi hadiah balance kawen aku dulu rase mcm tak best lak yerrrr sbb tuh hadiah kawen aku tak der plak mase drg kasi adiah tuh dieh tulis name org lain n leh pas2 kat org lain kalo tak suke ngan adiah yg dorang kasi...walopon bayak balance2 hadiahku dulu aku tetap simpan walo pon tak gune lg ,tuh semua tanda teme kaseh aku kat kowang2,sape yg lom kasi hadiah pon bole gak bagi kalo nk bagi(wahhhh melampau)agak2 kalo nak buat kenduri tak yah sewa2 pinggan adiah kawen byk pinggan hahah....mychenta hajak cr adiah kat IKEA huhu i loikeee....

model tak berape nak IKEA sangat lahhh


ibu2 cam katil elysha kt umag  loh.....same semua nyer sebijikk(IKEA ni tiru aku ni)
gigih aku nak snap pict tp bdk ni haremmm tak pandang kamera.....


akhirnya dapat gak cr adiah yg bekenan d hati sekali tiga kite org beli yg sepesennn sajoooo supaya lebih adil.....n i loikeeeeee sgt ngan adiah tuh.... kompemm korang melonjak2 kegembiraan bile bkk adiah tuh nati..gune la seelok elok nyer d mlm petama auwww....pict nye tak bleh nak tepek lg loh coz adiah nye tak di kuarkan la dr dalam kete hahahha bole,semalam balik  jewww tross laju2 bkk pintu laju2 masuk umah laju2 salin  baju elysha n aku laju2 tido gak huhuh...


Photobucket

No comments:

Post a Comment