Pages

Tuesday, February 02, 2010

B I L A B U H S A N M E G U A S A I D I R I

bile kebuhsanan melandaa.....pas g kuar makan2 ngan pakmertua aku mlm td tros nak pulang tp kite org di landa kebuhsanan tahap dewa,so mychenta tegedik2 agak g funfair pandamaran.hahha aku tau dieh dah pasan mase setiap kali g site  lalu situ so jiwe tuh meronta2 cam nak g,tak pon  funfair tuh dah manderemm dieh(aku pasti dieh dah tekene) so aku dgn bebesar aty nyer tross menjawab jum jum dah lame tak bejudi(wehh sgt kurang sopan ayat tuh)cam nak g kasino jew wupe.....
                                                    
           tgk betape terujernye due2 org ini  
bang bang bang
                                                        main yang inih
                                                     ini ponssss
tp tidakla haku main yg inihhh sgt cuakk,aku tak gemar permainan2 yg membuatkan jantung bedetap dengan lebih kencang,bikin tercabuttt urat2 semua(padahal due2 sgt gayat)tibe2 terigat first dating kat genting dolo2

kite org tawaf la pusing2 tp tak main pon,aku cam pelik nak tanye cam ala2 malu,tp dalam aty ko siap berdoa lagi jgn la mamat ni ajak aku masuk main2 segala bagai kat dalam tuh eeee gentar haku....

my chenta:eh duduk la penatla pusing jew kan
aku          :sambil ala2 sipu malu duduk dgn sopan(citttt podah belakon sgt ayu plak)
mychenta :u sker ker naik bende2 alah nih
aku          :eh i suke la tp lg suke sgt2 kalo tak naik langsung(brani pon kalo suh aku naik gajah,naik keteapi ala2 lembab mcm siput tuh la tp mainan pelik2 ni sampai ketuaaa  haku x sukee)eceh tp jawapan still nampak gagah lagi tuh
mychenta :eh i tak suke i gayat gak bende2 mcm nieh(ambik kooo sangat jujur ko mengaku x macho langsung heee)
aku          :laaaaaaaaaaaa awat tak habaq awal2 i ponn same sooo sampai ketuaaa la nati kalo kite g genting toksah la naik bende tak berfaedah ni semua ni kejiii tau(eceh poyo lak jawapan haku coz bajek cam kawen ngan dieh lak mase tuh yer dah sampai ketuaaa merapu)
mychenta  :aah aah kite tok sah naik erkk yunk,eeee sejukla kat sini...
aku           :dah kate genting sejukkk arggg gatal la tuh(terkuar sifat2 ganas ku hehe)

p/s sampaila sekarang GENTING tuh takdermakne nyer bagi kite org cozz due2 si gayat....

eh sambung2 ceter funfair ............................................

 last tempat yg dtuju b4 pulang ke pangkal jalan setelah tanduk  dikepala semakin pupusss......hahah abisss duit sudah...gi cucuk sok g opisss masing2 pose bfass lak

 ni hasill nyerr x berbaloiii patung kude tuh sampai 3 koo,yg lain cam tak besttt jewwwww (abaikan tilam yg tak bersarung ituh)


      wajah wajah riangggg setelah berpenat lelah mengayekan apekkkk funfair(bg drg sgt berbaloiiii2)

No comments:

Post a Comment