Pages

Monday, January 25, 2010

Y E A H Y E A H D I E H D A H B E S A R

sekali hupdate trosss 2 entryy koo...tamakss.....k ni nak hup date sal anak dara aku yg semakin membesar...elysha dah ader 2 gigi sekarang ni,kejap jer mase berlalu kan kan,still mcm tak caye dah jd ibu dah aku ni,ckp pon ala2 mak2 gitu...bersyukur sgt atas semua ni,dapat suami yg memahami everything perfect(walo pon aku ni tersangat2 la byk tol hal, dieh sgt sabar hogehh)anak dara aku ni pon dah macam2 dieh pandai...tok 8 bln ni dieh ader satu tabiat hogeehh....

memuncung2kan mulutnyerrr :P mungkin dieh x biasekan dgn 2 gigi nyer lagi,takper nanti lame2 elysha biasela tu yerr...
"
"
"
"
"
"
"

nampak tak gigi sayee(taknampak pon)
"
"
"
"
"
"
"
"
"

mcm khalid jamlus tak(saye di ugut dan di paksa suh tulis ayat tuh)heeeeee
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"


mcm erra tak

p/s:entry2 saye ahari ni semua nyer ader unsur2 perasan terlampauu hogehhh

4 comments:

  1. anak dara ko jelita beb...bleh buat menantu aku ni...skrg pon aku dh macam mak2..(walhal mmg mak pon kan?) ckp dh mcm macik2...kekekekeke...acoi (ko ingt die lg x?) selalu ejek aku...kekekekeke..

    bile laa nk jmp ko ni kan?? dulu kite x berkesempatan nk beramas mesra..skrg ni br ala2 warm gitu,..kekekekeke

    p/s: aku tunjuk blog ko kt sahak, die kate die x kenal ko...kejam sgt org tua tu kan?? ko nak aku lempang die x??ahahaah

    ReplyDelete
  2. wah dah ade gg 2 batang eyh...jaga2 kalo die start menggeget..hahaha

    ReplyDelete
  3. mas:bleh tada hal nyer bleh jadi besan gitu....wehh aku ingat sgt ngan acoi wehh ajam yg cam cibeng pon aku hengattt,cittt sungguh keji sahak lupekan aku,yer la aku kan tak pemes,erin mungkin dieh kenal kot...lg pon kan aku dok umah tu kejap jer,ko taula kan macam2 krisis mase tuh mls aku nak bik pott....heeee tak sangka lak ko jd best fwenn ngan yana.yana dah la lawakkk gileee...

    mama auni:sempena elysha nak rasmi gigi dieh harap2 eddie kene gigi dulu bukan haku(siot jer haku)...wehhh umah makngan dah start bz erk?mggu dpn bleh la aku dtg tgk2 nak wat per lagi...tgk ko bzzz gilesss last weeek...

    ReplyDelete
  4. tu laaa...aku masuk umah tu pon atas paksaan marya then boleh berBFF ngan yana smpai laa skrg..kitorng susah same susah senang same senang beb..nanges same2, aduhai...xkn ku lupa saat tu..kitorng ni dh ramai sgt ckp mereng laa, sewel laa..hahahaha...

    ezy,
    nnt turun kl roger aku keh!! kite leh berjumpa-jumpaan gitu =)

    ReplyDelete