Pages

Monday, January 18, 2010

P A N C I T S I O T


taraaaa.....ni ceter sal aktiviti aku laksss.......pancittt siottt amat pancitttt....dah lame tak menyihatkan badan ini(bersukanla ape lagi)gilosss tibe2 bdk2 opis cakap ader fwenly netball @ jpa(bgh pencen) bangi(ni last week nyer ceter)....aduhhhh sgtla jauhhh gilosss...aku kat klang hogehh nak ke bangi mau taun depan sampai huuuu(tapi tak per DO aku sgt baek dieh kasi kuar kol 3.30ptg tapi di sbbkan aku pekerja yang begitu cemerlang kol 1tgh aku dah ca alif but heeee n result game tuhhhh ptd klang kalah trokk.....harusssla ko....semua mcm bidan payung terjun,dah lamer tak traning...anyw enjoy da gameSsSssSsSsS

No comments:

Post a Comment