Pages

Monday, January 11, 2010

L A G U J U A R A

CAKK...... cakk cak cakkk la sgt....di sbbkan saye mempunyai problem dgn laptopku....saye tidaklah di dalam in mood tok menghupdate blogg...walopon sebenarnyer ade sgt2 banyak storymory tok haku gembargemburkan(mcm nak tanam sayur la plak)perkara2 yang berlaku weekend lepass walo pon tak sehebat dan hotzz seperti lagu pergi nyayian aizat...haku akui haku suke faizal tahir..maafi saye berpaling tadah hee faizal kureng sket die perform mlm tuh munkin sbb dieh kureng sehat....tapi aizat mmg best gempak gillll oulsss...haha tak nak hupdate ni dah kire hupdate la niiiii....layanss



dulu
"
"
"
"
"
"
"

sekarang

haku dr dieh zaman af af lg dah suker dgr suare dieh ni...dah bajek dah dieh mmg bleh g jauhh.........kasi gegar(tagline dieh dlm af)..anywy congrattt 2 u....mmg hottsss la aizat


Photobucket

1 comment:

  1. aku mencik aizat sgt2 sbb die pernah menghanjengkan aku dulu..bodo punye gemok! ko nk marah?? wekkk..aku x takottt...*larikkkkk*

    ReplyDelete