Pages

Wednesday, January 27, 2010

G R E E N I N D A H O U Z Z

hijauuu jewww semua di manekah pink?????bak kate lampu isyarat kalo hijau g jalan,bak kate hulk kalo hijau tu tanda ko marah,bak kate pecinta alam hijau ituh tandanye nyaman n bagusss tok mate,mane2 ade yg rabun2 sikit2 elok pepagi pandang wane hijau nati power korang makin berkurangan ecehh.......huhu tol tak aku dah bilang sama kamu kamu dan kamu orang diz yearrr haku giloss addict wane hijoooo(lime pon same adik badik tiri)tak caye tgkkk niehh kegilaaan warna taun 2010 ku lalalala....saye berjaye membenci pinkkk,shuuuuh shuuuh g main jauh pink......harosss kew haku tukar name blogku ini ALMARIGREENEZY(sgt byk eee),takperlu kot kalo tiap2 taun haku suka tukar kaler lain baek aku tukar jew tros name blog aku ALMARIWARNAWARNIEZY(sangat vouge da vassss)...mari2 ku tunjukan bukti...kasi scrolllll bawah skettt kawan2
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

lihatttt pictku hijau tak,sgt hijau hogehh baju dah tentula kan baju tuh aku beli coz tok semngat kesukanan aku ade game netball diz week(eh sal bkn nike or adidas cam tak sesuai jer reason tuh)baju mychenta aku tak pasti nape dieh pilih ijau mungkin di atas kegedikan dieh jugak mau sibuk2 same kaler ngan haku heee....box tempat mainan tuh harus hijau coz baru aku nampak sket(cam tak sesuai gak ayat ni)haaaa tempat letak palee tuh tok sittt aku jew,lg satu sit tak perlu cozzz ader org tuh mmg tanak di letakan pape kat sittt diehh di tambahkan lagi dengan icon katak hijau tuh,geli keww hape bkn katak betol pon huhu...tilam gembol2 tuh sangat best hogehhh haku terjebak nak beli pon sebab ade colour hijauu(kalo korang pasannn tiada setitik pon warna pinkkkk........sgt kagummm(sambil membuat mimik muke yg angkuhh giloss) aku dpt membenci pinkk tok taun ni(wah wah ezy ko jangan takbur sgt b4 ni ko sangat tegar dgn warna pink pinky la sangat tuh)

No comments:

Post a Comment