Pages

Wednesday, January 06, 2010

G I L O S S K A U D A H B E R U B A H

tok entry ni haku rase haku dah ketinggalan zaman berdekat2 kot kew hader yg tak tau lg ketinggalan zaman berzaman....gilosss ko  kat subang dah santekkk sgt sgt tau,last aku lalu dan pegi mase nak g honeymoon dolo2...mase tu aku rase sal airport cam baru pass kene boom ni...hinee jew wupenyer...heeee


go back ke nostalgia eceh.......timinal ni ker erk yg terbakar dulo haku rase yerr....ayah aku ader mase kebakaran tuh..huhu dieh lari2 dan lari sekuat2 hati dieh sbbb asap kejooo ko jahat tau asap tuh....sehingat aku mase tuh aku baru darjah satu ade polis dtg ketok umah uwaaaa uwahhh nangis siot skali bpk aku timbul kat blakang poliss acitcittt(darjah satu gileee kecik now dah 26 umur aku kirela bape taun dh berlaku aku malas kire) ...member ayah aku yg dalam konti tuh semua meninggaldunia alfatiha,seingat haku ayah aku ngan sorang lagi terselamat...kan haku ckp ayah aku larikkk dan lariiiikkk sekuat atyyy kooo...hurmmm keh tuh kisah lame di sini....:)


yeeeee dieh dah lawa....satu pict aku cilok satu lg haku snap hari tuh mase lalu situ...gileee ko jakunn haku ingat aku kat klia cittt kat subang rupenyer(wakena beb wakenatipu beb)




yaaa saya sudah berubah tak mcm awak ingat saye mcm kene boom dulu....heee ni wupenyer drg nak buat...lawa siottt mcm nak tidooo jeww kt sanee heee....starbuckss adee kooo,awan dania pun ade(sha ader x  kat sane tak?)mcm2 loh ader..........


k paipai jgn lupeee tgk2 saye hogeehhh......................chawww




Photobucket

No comments:

Post a Comment