Pages

Sunday, January 31, 2010

C O N T E S T S A A T M A N I S S I M A N J A



HALOOOO saya masuk contest buat kali berkali kali heeeee.......kali ni  join contest ummi dania yasmin.suke sgt2 hadiah dieh plzzz kalo bleh nak menang.hadiah dieh bersesuaian pada waktu ini coz aku tgh cari set katil tok elish ni,if dapat la kan if if hogehhh....blehhh aku pasangkan set cadar ituh besame2 set katil baru elyshaaa....if la doa kan sayeeee...cozzz saye suker sgt hadiah yg ummi dania tawarkan ini....disamping menjimatkan kos dan waktu tok haku tehegeh2 memilih cadar yg sesuai...hehhehe...ummi dania plzz vote me haaaa...ni tol2 parah dah aku ni....


pict yang di pertaruhkan adalah......

Tajuk:My cute little princess


ELYSHA MAISARA BT EDDIE ANWAR
7 BULAN 1/2
22 MEI 2009

i suke sgt pict ni coz time ni elysha celebrat buffday member dieh (kecik sudah ader member ko)sebenarnyer anak member aku.crown yg elysha pakai tuh sebenarnyer buffday boy tuh yg punyer,i try u gayekan kat elysha b4 buffday boy nak potong kek.......


syarat2 penyertaan click sini hogeeeh mummy2

5 comments:

  1. Hi salam kenal,

    Ok i dah check..... :-) semua ok...alahai sayang dier....comel...
    insyaallah kalau ada rezeki tak ke mana.....

    Good Luck!!

    Ezna Ummi Dania Yasmine

    ReplyDelete
  2. hyeee...:)salam perkenalan jugak..

    thankzzz.....insyallah kalo ader rezeki elysha...

    toceh toceh dear.....

    ReplyDelete
  3. apesal tarikh entry ko ni 20 februari...hahaha,,aku sgt alert kan?? kekekek

    ReplyDelete
  4. its nope alert bebeh hakhak ....aku wat stickmode tok entry tuh cozzz contest tuh until 20 feb dear.....khas tok contes ituh.....

    ReplyDelete