Pages

Sunday, January 17, 2010

B I L A R I N D U B E R T A N D A N

eceh tajuk entry macam gempak jiwang karattt terlebih,mcm tajuk novel pon ader,huhu Saya hamat2 merindui dieh sbb sudah tidak ketemu 2 hari,dieh g khusus tggla haku n elysha di umah mak haku(duk umah mak best leh bermalas malasan tahap dewa ko).... time macam ni la baru terase rindu bebakul bakul,bergunung gunung bahye ni sudah angau seperti zaman2 bercinta cinta....gileee besttt hakhak,dulu hf 24/7 jerr msg bertalu2 tuh,sampai taip msg pon mate bleh layan tv,mandi,iron baju,bwk kete kooo gile kemarokkk bercinta,skrg ni kalo nak msg haahaa  ilang akal peww sudah satu umah msg2 ape ckp tros sudah(jimat bil tepon haku)tp kalo kat opis tuh ader la gak tgk kepada kecerian dan kegedikan mood memasing(dah kawen biaserla uiksss agak poyo dan riak ayat tuh tak bagus ckp macam tuh)..n ade gak msg2 bile perang2 manje gitu telah berlaku rase nak wat hf jd boom pon ade gak hakhak....k aku nak hangat kan lagi feel windu bindu ku ini layanla pict kami sewaktu bercinta cintun biar jiwaku menjadi lebih tertekan bolehhhh.......layanssss




harussss gedixxxx hogehhhhh,gilossss gedikxx haku mase bunga bunga cinta dulu.....berposing bagaiii aku.....hurmmm i luff u chooo muchh my dear n i miss u cho cho muchhh.....pulanglaaa pulanglaaaa(intonasi suara bkn seperti lagu misha omar)

No comments:

Post a Comment