Pages

Wednesday, January 20, 2010

2 0 1 0 P U N Y E W A R N A

 i loikeeeee ???.....agak2 korangkan taun nieh krg moree kpd kale ape?tak kesah la beli barang korang ker brg baby ker barang dapur ker,perabot ker...wane aper la yg telah menawan kalbu,taun baru mane tau mau try new colour kerr.......cube tekaaa....taun ni aku sker colour aperrrr..:P

kalo first choice is lime seconde is purple last skali baru hottt pinkk noksss....if tige2 kale ni x der mau berantakan pale mak nak pilih noksss,tp tgkla kepada keadaan jugak takan la aku nak beli kabinet tv wane lime pulak,mau my chenta kompius karang kalo tgk bola sal besar gedabak sgt padang bola ni(tp suke gak bg dieh kompius pas ni tak der dah org mau tgk bola lg horAyYy)heee tp bab perabot2 umah ni i still likee whiteee sampai bile2 pon nak whiteee gak.....pict kt bawah ni juz nak cari inspirasi sajo mcm mane nak deco2 COLOUR bilik si kecik tu(deco dlm mimpi)....lalala...tp try gak la layan pict katil2 yg very da cuteee ni

 nk lagi.....


lagi lagi

"
"
"

"
"
"
"
"
"

ni tok mummy lakSsSs kompemmm korang jadi cheff pass ni takmo kuar2 dapur,tak pon layan tido kat sini pon bestttt...tenang gituu warnanyer



p/s:hanye tok org2 yg suker diz colour jeww,if tak suke pun tak per tak kesah pon korang buat la colour febret korang kat blog korang plak....:))))))
"
"
"
"
"
"
"
"
"
ader lagiii cannot waittt abg lori IKEA kate mau sampai ptg ni....:P(HEE saye yg poyo)

2 comments:

  1. order apa almari pinkezy?....I love PINK!!!!!!!!! :-)

    ReplyDelete
  2. heeee rahsia lohhh mane leh kasi tau...heee if i menang u nyer contest baru bleh tujuk aper i order hehheeheh...(satu ugutan heeee)lalalala....

    ReplyDelete