Pages

Tuesday, December 22, 2009

K F C L I M I T E D E D I T I O N

haaa....cam pelik tak.korang ingat coach.Lv.levis,guess jew ker ader limited2 ni kfc pun ader tau kagum aku(sorry aku lupe name menu ni)....aku sampai skrg cam kompius gilerr...bukan semua kfc ader menu limited ni...ader tempat2 terpilih jer ker yg sediakan menu ni....plz2 mane2 manager kfc bagi aku faham sket berantakan kepala gue memikirkan nyer...coz ader anak2 buah korang yg cam pelik2 jer kalo haku ngan my chenta haku mintak menu ini....mungkin dorang ingat aku ngan mychenta aku hilang akal plus pedoman kot mintak menu nie...coz dalam iklan pon ilek...tiap2 hari tau aku tggu iklan kfc terbaru(tipu2 hee)4 bln tau begitu lame...ha nak tau kat mane ade....trenggg trengg terenggg tgk pict dulu ogeh...bakar line sket....

             so lazat ogeh hamat2 sedap oulss.....harga pun berbaloi baloi.....(kalo mychenta bace entry aku ni musti dieh ckp aku poyo hakhak peduli...coz aku hari2 tanye die(tipu2 lg hee) nape kat kfc lain tak der nape kat sini jer kenape kenape sbb kfc kat sini paling besar ker sbb umah boss kfc dekat area sini ker sbb sbb.....

abaikan org yg bj belang2 ituh kerane dieh dah tak sabo2 nak ngappp maklum la dh lame ingidam cr semua tempat..aku sebok nk snap pict...puas2 l
haaaaa oulss nak tau kt mane aku jumpe kfc mcm niee...haa kat s.alam sec 13 alah yg area ptpl tuh kan ader b.king futsal semua bagai tempat baru tak baru la naik....ari biaser kol 8.30mlm kompem dh clear kalo korang balik keje tehegeh2 nk g dgn jem lg jgn mimpi la nak dpt...dpt tgk menu jer la......hari sabtu ahad...haaa bik ko nokss kol 6 dah clear...bole hafal siot jadual2 nyer heee....lg satu aku jumpe kat jln taiping bkn kat perak ogehhh kt klang nieh ha tempat nyer name jer taiping jgn korang start kete tros msk tol nak g taiping  plakkss susah2 jer....tryla server kat sane try mkn lazat woooo.....tempat lain aku tak jumpe lg sape2 dah jumpe tuh nk kasi tau pon bole....KFC idaman ku selalu.......

No comments:

Post a Comment