Pages

Monday, December 28, 2009

C U T I S S M E S I A A



sngat2 tak di rancang nokss....ni bkn pecutian yg dirancang tp tlh dirangcang eh per haku ckp....means dirancang oleh org lain...my chenta kene attend khusus laaa hakhak pdanmuke diehh 3 hari 2 mlmm koo(tp sweet tau khusus tuh semua ketua2 kampung satu klang)leh bygkan tak ketua kg ogehhh atok2 gitu  semuanyee pejam mate  bayangkan cepat ...bkn g becutiii pon ...tp haku ngan elishhh yg g sbok2,i follow sajekkss....dieh g wat kejeee jauh2 sane.....kami berdue berpoya2 tak hengat dunia harusss....tenang2 ..lg pon bkn jauh pon dekat saje...naik sampan pun dh sampai uikss nape kene sampan...kat sepang saje concorde inn....ade per kat sane....ade kapal laa..tak dpt tgk laut kapal terbang lalu pun jadi lohhh...kagum2 slalu nak tgk kapal terbang sehari sekali, tuh pun kalo naseb ko baek dpt tgk.....ni tiap saat ogehh(tipuuuuuu)ehh kt subang leh tgk gak la....teringat lak umah maksedara(merangkum mak sedare eddie)haaa kat situ mase mule2 tak biaseee wehhh kapal mcm nak landing tas  pale korang jerrr rasee ngeri2....fist time dengar  mcm nak lari2 sekuat2 ati kuar umah selamatkan diriiii ini....tuh petama kali mase mule2...nowww aku leh siap tido lg(hahha riak sungguh)wehhh layan pict cutiss2 mesiaa laaa....

otw mau g...singgah di dengkil makan satay kajang....layannnSsS tidooss anak dara aku....


sampai sudahhhh dpt kunci pun sudah,i liokee i liokee swimmingpool dieh santek tp tak mandi pon tgh2 berkire2 mau mandi ujan turun dgn kejammm nyer...eh bkn kejam ala2 dengki heee..msk bilik toss kasi elishhh makan lapoo anak aku...siap bwk mainan poyoss jer sape la ibu bdk ni...


ni jer loh pict2 yg haku dpt tepek..pict haku langsung takder....aku ni dah bleh jd part time kameraman dah tok due2 org ni selambak dah dh pict dorang haku hambik...elish tido dalam baby court dgn aksi gedikss..


last day lunchhh...mkn mmg terbaekkk sungguh...sungguh tak tipu...pai2 sepang eceh mcm jauh jer...tak der beleee ape tuh due bende ape2 tah aku rembat jer asal ade pink jer tertawan aty ni.....pai2 semuaaaaa end of da yearss holidayyyyy....horayyyyy



Photobucket

1 comment:

  1. bestnya pegi bercoti..jom singgah..http://qaisaraoutlet.blogspot.com

    ReplyDelete